top of page
Lokalt öl

Tjänsten tillsatt
juli 2023

Blond Ale Beer

Tjänsten är tillsatt! Håll utkik här för eventuella nya tjänster vi rekryterar till.
 

Är du redo för nya utmaningar? Är du tekniskt kunnig och gillar dryck, service, underhåll och maskiner?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker en person som kan ansvara för fyllnadslinjen i bryggeriet. Det innebär att ställa om maskinerna mellan de olika formaten vi fyller, smörja, justera och underhålla alla delar så att vi kan fylla flaskor och burkar problemfritt utan stopp när vi är i produktion.

Under produktionsdagarna består arbetet i att starta upp maskinerna och övervaka fyllningen samt lösa eventuella stopp så snabbt som möjligt. Därefter stänga ner och diska maskinerna.

Arbetet är en heltidstjänst och vi är tre glada killar i gänget just nu.

Maila till stefan.slatt@varmdobryggeri.se

Vinnare_n.jpg

Är du vår nya säljare?

Värmdö Bryggeri – Värmdö Musteri – Värmdö Bränneri – Crumbs 

Under de kommande åren har alla våra fyra bolag riktigt ambitiösa utvecklings- och tillväxtplaner. Med vår starka lokala förankring, vårt hållbarhetsarbete och framför allt goda produkter är vi redo att ta nästa stora steg.

 

I samband med det behöver vi någon som söker upp nya kunder, samt bearbetar och utvecklar befintliga. Vi finns inom både restaurang- och dagligvaruhandeln.

 

Du tycker om att ta kontakt med nya människor, kan arbeta självständigt och ansvarsfullt och har ett stort intresse för mat och dryck. Som person har du lätt för att samarbeta och har en positiv inställning och har inget emot att hugga i där det behövs. Du kommer att arbeta mot caféer, restauranger, livsmedelsbutiker i främst storstockholmsregionen. Att delta på event och mässor ingår också i arbetsuppgifterna.

 

Vi är en koncern med tre växande bolag - Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri och Värmdö Bränneri – samt vår samarbetspartner Crumbs. Vi tillverkar främst drycker både med och utan alkohol. Vi jobbar mycket med visningar och provningar, har butik och snart ett fint inomhuscafé/pub.

 

Du har B-körkort, goda språkkunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av att jobba strukturerat med försäljning.

 

Maila din ansökan till info@varmdobryggeri.se. Vi kommer att titta igenom ansökningarna löpande.

Mer information om företagen finns på

www.varmdobryggeri.se

www.varmdomusteri.se

www.varmdobranneri.se

www.crumbs.beer

bottom of page