Värmdö bryggeri

Bryggerivisning och ölprovning på Värmdö Bryggeri...    

Välkommen till en intressant och lärorik stund. Vi visar dig bryggeriet och går igenom hela processen från ax till öl. Vi avslutar med en ölprovning av utvalda sorter från hela vårt sortiment.

Önskas mat och boende tillsammans med provningen så kan vi ordna det genom närbelägna Säby Säteri. Vi kan ta grupper på upp emot ca 20 personer åt gången.

Pris för visning och provning:

Startavgift oavsett antal personer 1495kr. Pris per person 295kr. Pris inkl moms.

Nyhet!

Nu finns även möjgligheten att träffa oss på nyöppnade Sickla bryggeripub i Nacka! Mitt i Sickla köpkvarter har vi nu ett komplett bryggeri. Lite mindre än på Ingarö men med allt som behövs för att brygga riktigt god öl. Välkomna med er förfrågan för visning och provning i Sickla!

Hälsningar

Stefan, Ludvig, Siri & Anders
 
 
 
 
 

Skicka visningsförfrågan

Folkölsbutiken på landet! 

Välkommen till gårdsbutiken på Säby. Här hittar du öl från Värmdö Bryggeri, rapsolja från Säby Gård och must från Värmdö Musteri. Ta del av vårt fina erbjudande. 4 st folköl från Värmdö Bryggeri för 59 kr eller en hel låda för 349 kr (24 st). 

Varierande öppettider under lågsäsong men vardagar mellan kl 9-15 är det folk på plats!  
(Under högsäsong från midsommar och en bit in i september är det öppet även helger)

Systembolaget

Beställ våra
produkter online

Nu finns Värmdö Bryggeri på Systembolagets hyllor. Dess- utom finns ölen i beställnings- sortimentet över hela landet, klicka på "Beställ våra produkter online" så levereras ölen till din närmsta Systembolagsbutik.